Ida & Erlend

Kontakt

 

 

 
Foto: Dagny Monrad Klouman

Foto: Dagny Monrad Klouman

Hvem?

Jeg heter Ida Monrad Haugen, er grafisk formgiver, illustratør og sørlending. Jeg har mange års erfaring fra flere reklamebyråer i Oslo, fra bla Grønli Gruppen, McCann, Hei!, TRY, DDB Oslo og Ernö. Siden 2012 har jeg drevet eget design- og reklamebyrå på Gjeving.

Men hvem er Erlend, og hvor er han? Han forsvant til akademia, og kom aldri tilbake. Jeg har ennå ikke skrudd ned navnet hans fra skiltet, men det er like før.

 

Hva?

Hva kan jeg hjelpe deg med? Nesten hva som helst. Jeg tilbyr all slags design, som profilering av logo, butikk- og messemateriell, pakningsdesign og etiketter. Jeg driver også med utforming av nettsider og styring av sosiale kanaler for kundene mine. Jeg tar produktbilder, retusjerer og manipulerer. Jeg lager annonser, foldere, brosjyrer og rapporter. Til og med tjukke bøker har jeg laget! På de områdene jeg kommer til kort, har jeg heldigvis mange gode samarbeidspartnere. Det eneste jeg ikke liker å jobbe med, er tunge prosesser og endeløse rekker av møtevirksomhet.

Hvor?

På Gjeving, midt mellom Tvedestrand og Risør. Her sitter jeg og puster salt sjøluft et litt kraftig fiskestangkast fra Lyngør. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål, forespørsler, vil ha et uforpliktende tilbud eller om du bare vil si hei. Kom på besøk! Jeg er glad i besøk, og serverer alltid kaffe.