Oss på Facebook | post@idaogerlend.no | +47 924 94 049

Kort og godt: Vi er et komplett reklamebyrå, krympet ned til to hoder med masse fartstid og erfaring fra de mest premiert reklamebyråene i Norge. Til sammen har vi jobbet 28 år med reklame, og vi står bak mange prisvinnende kampanjer. Sommeren 2012 sa vi farvel til sushi og caffe latte, og flyttet fra Oslo til den vakre sørlandskysten, måkeskit og reker. Vi tok med oss tanken om at det er både enkelt, effektivt og billig for en kunde å ha kun to mennesker å forholde seg til. Hyggelig er det også! Med masse byråerfaring, både med landets aller største kunder og landets aller minste kunder, kan vi tilby det meste av det et større reklamebyrå kan tilby. Det eneste vi ikke kan love er tunge prosesser og endeløse rekker av møtevirksomhet. Vi er et effektivt og rett fram reklamebyrå.

Ida Monrad Haugen

Ida er superformgiver, deleier og diktator. Hun kommer fra Lyngør, og kan kjøre båt i blinde. Hun har jobbet i Grønli Gruppen, McCann, Hei!, TRY, DDB Oslo og Ernö. Ida elsker effektivitet, Sørlandet og Erlend.

Erlend Klouman Høiner

Erlend er Nesodding, deleier og en premiert kreatør både nasjonalt og internasjonalt. Han har jobbet i Bates Singapore, TRY og McCann. Erlend elsker den digitale verden, fugler og Ida.

Hva kan vi gjøre for deg?

Nesten hva som helst. Ingen jobb er for liten, ingen er for stor! God reklame handler om å skille seg ut. Vi vil lage reklame som folk legger merke til. Reklame er i dag et vidt begrep, og det å utvikle en merkevare kan bety å ty til mange forskjellig virkemidler, hvor kanskje ikke alle tradisjonelt sett forbindes med reklame.

For merkevaren din kan vi gjøre tradisjonelle massekommunikasjonsoppgaver som annonser, film, radioreklame, utendørs og nettreklame, og vi bistår gjerne med strategisk kommunikasjonsrådgivning. I tillegg har vi jobbet mye med butikkmateriell. På designfronten kan vi hjelpe med identitetsdesign. Ett eksempel kan være profileringsarbeid i form av logo, men også andre designjobber, som pakningsdesign. Vi hjelper deg gjerne med hvordan du fremstår i sosiale medier, eller hvordan du best mulig kan bli lagt merke til på den aller viktigste digitale platformen, mobilen.

Noen ganger trenger man hjelp til alt fra strategisk rådgivning, profilering og utforming av reklamen, men vi vet også at hvis du vet hva du vil ha og strategien er lagt, kan det være deilig å bare få det gjort! Da gjør vi det raskt og effektivt tilpasset dine behov.

Vi tror at ekte kreativitet gjør at du kan skille deg ut. Hvis du skiller deg ut får du oppmerksomhet. Hvis reklamen eller designet da oppleves som relevant for målgruppen, vil den ha en effekt! Under ser du et knippe av de kundene vi har jobbet med gjennom karrierene våre.

Betingelser

En god grunn til å velge oss er at vi ligger under større reklamebyråer når det gjelder timepriser, og at vi jobber effektivt. Budsjetter utarbeides ut i fra timeprisene våre, i tillegg til eventuelle påslag for innkjøp og materiell. Det var jo ikke så mange betingelser, men noen var det jo.